iwillalwaysloveyou

Alla inlägg under februari 2011

Av victoria gissberg - 9 februari 2011 20:12

Kom hem för drygt 1 timme sedan, var ju med elin till pirre idag =) Var roligt! Hehe,hon red barbacka i paddan ;) Det är 10m ungefär upp til paddan från stallet :P Skillnad från mig som får rida ca : 5min till paddan x) thihi..

Åkte hem vid 6 tiden och kom hem vid 7 tiden. Var typ as mörkt ute :O ahaha,jag som är mörk rädd xD Men det gick bra endå ^^ Idag ska jag lägga mig tidigt känner jag,är as trött ;) Blev mycket "as" i detta inlägg x) haha ;P


Vad har alla hittat på idag då ?


   Min bus lisa <3

Av victoria gissberg - 8 februari 2011 17:48

Var med halva skolan i sidsjön nu på eftermiddagen =) Det gick långsamt att komma dit,tog typ ca: 1½ timme att gå från höglunda till sidsjön för mig,linn,alicia och nellie ;) haha, vi är som små myror när vi går tillsammans x) Sen kom vi fram till änderna och tog lite bröd och matade de. Vart lite läskigt! Dom kom och hoppade på en :O (skämta inte) Om man hållde en bröd bit ovan för dom hoppade dom upp och tog den ;) Haha,linn stod back vänd också kom en and och nosade på hennes väska xD Ja bara akta dig det är en and bakom dig!! Skit vad rädd hon vart =) thihi...Sen fick man hoppa över dom så man kom förbi. Men mer om det någon annan gång ;) Nu ska jag ta och göra lite läxor :P Tråkigt men måste! ;)


    Gillar bilden!   Stilig and ^^   Hallå varför kollar ni på mig ? :)   Sova (Y)      Ankan gillar jag :D   världens bästa linn <3     


Av victoria gissberg - 8 februari 2011 07:44

...Sitter jag och pratar med linn i mobilen =) <3 Har fixat mig och allt så nu är det bara datorn som är kvar x) Kollade på ett videoklipp från youtube nyss.Sjukt bra(det var en dressyr tävling) ää,nu orkar jag inte mer så byebye:)

Hästen är så sjuk fin :')


http://www.youtube.com/watch?v=vEvGcIVoHW4


Av victoria gissberg - 7 februari 2011 20:11

Nu har jag nyss ätit och kommit hem från birsta ;) Var bara 2 klubbor för mig och för linn var det väskor <3 thihi =) Men tyvär vart klubborna upp ätna som jag sa :/ åå....Jag kan ju inte låta bli att äta upp dom! Det är så gott ^^

Det har varit en roligt eftermiddag men kort vart den ;P Nu ska jag ta och kolla på familjen annorlunda"stav" :D På onsdag blir det att följa med elin til pirre :) Ska bli kul kul.... Haha, Så kanske kommer bilder efter, vet inte en x) Imorgon ska vi ha någon konstig grej på eftermiddag med klassen\halva skolan typ ;) Jag ska i allafall gå promenad! Man fick typ välja =) Kommer ta med kameran och fota så lär väl komma några bilder.

Måste ju ta och blogga mest det är reklam, men nu börjar det igen


byebye <3


   Min fina carre <3

Av victoria gissberg - 7 februari 2011 16:18

Nu ska jag sticka ner till stan och följa med linn till birsta en snabbis ^^ <3 Jag kommer inte köpa nått hittils men om jag hittar nått kanske det bli ett litet köp ;) Iallafall ska jag köpa klubbor som man kan smaska på x) fast dom kommer väl vara upp ätna innan i morgon! haha =)


Vad har ni hittat på idag då ? ^^


Byebye hare gott!


Bjuder på bilder av mig själv x) Fina!(NOT)


        

Spökt likt foto! :O


Av victoria gissberg - 7 februari 2011 14:35


  

Vad tycker ni ?   

Presentation


Mitt namn är victoria,

14år gammal.

Denna blogg handlar om min vardag och min snart varande medryttarhäst ;)

Fråga mig

12 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9
10
11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22
23
24 25 26 27
28
<<< Februari 2011 >>>

Kategorier

Vilken hästras har du ?

Vad har du för häst\ponny ? :D
 Shertlandsponny ?
 Korsningsponny ?
 Varmblod ?
 Arab ?
 Mustang ?
 Gottlandsruss ?
 Fjording ?
 Welshponny ?
 Halvblod ?
 Nordsvensk ?
 Annan ? :)

Bloggar ;

Bilder

                                     


Ovido - Quiz & Flashcards